Onze beste wijn: heerlijke biologische Franse wijn

Coup de Vent Côtes du Rhône rood

Onze beste wijn is een biologische AOC wijn uit het Rhone gebied. Gemaakt van een melange van Grenache, Syray, Mourvèdre en Cinsault druiven.

 Deze melange zorgt voor een intens bouquet van klein rood  en zwart fruit met tonen van zoethout. De subtiele tannine zorgt voor een heerlijke wijn die het beste tot zijn recht komt bij rood vlees, aubergine, gevogelte, rijpe (niet te scherpe) kazen.

Gebotteld ‘Par Caves du Fournalet’ (Frankrijk). 15%. Oogstjaar 2018

Coup de Vent Côtes du Rhône wit

Onze beste wijn is een biologische AOC wijn uit het Rhone gebied. Gemaakt van een melange van Grenache, Roussane, Viognier en Bourboulenc druiven. Deze melange zorgt voor een intens bouquet van exotisch citrus fruit met tonen van abrikozen en perziken.

Een heerlijke frisse wijn die het beste tot zijn recht komt bij vis, gevogelte en bij kaasfondue.

Gebotteld ‘Par Caves du Fournalet’ (Frankrijk). 13,5%. Oogstjaar 2018

BESTELLEN ZONDER GEDOE

1.

Kies je wijnKies de kwaliteit wijn die je wenst. We hebben het makkelijk gemaakt door een hele goede wijn, een betere en een beste wijn te selecteren. Geen gedoe, gewoon lekker makkelijk kies je de kwaliteit die jij wenst weg te geven.

2.

Kies het aantal flessen per geschenkVervolgens kies je de kleur en of je één of twee flessen cadeau wilt geven. Ga je voor één rode of één witte fles of worden het er twee? Twee flessen rood, twee flessen wit of een combinatie van één rode en één witte fles?

3.

Kies de verpakkingNa de wijn en het aantal kies je de verpakking. Er zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden, die helder en duidelijk omschreven en op de foto zichtbaar zijn.

4.

Kies het aantal geschenkenHoeveel familieleden, buren, vrijwilligers, collega’s of zakenrelaties ga je blij maken met een wijngeschenk? Wij zijn grote aantallen gewend en kunnen snel leveren. 

5.

Betaal of vraag een offerte op Je kan het uitlevermoment bij de bestelling aangeven. Je kan kiezen voor direct betalen of tijdens het betaalmoment vragen om een offerte op te sturen en contact met je op te nemen. Bij aantallen boven de 100 geschenken is er korting mogelijk.

Download nu ons gratis e-magazine volop ‘ingepaktewijn’ ideeën

Download ons gratis magazine met 25 tips. Dit magazine brengt je op ideeën en voorkomt keuzestress. Verlies geen tijd met het zoeken naar alternatieven, download ons e-magazine en laat je inspireren.Zo heb je binnen 4 minuten een goede indruk van de mogelijke wijn relatiegeschenken.

OVER ONS

Wij verzorgen voor ondernemers wijn relatiegeschenken. Geen gedoe, overzichtelijke keuze en maatwerk indien nodig. Wij hebben een webshop waar direct besteld kan worden. Maar we hechten waarde aan het persoonlijke contact: we stellen graag samen met jou de behoefte vast qua product, levermethode en levertijd. We leveren maatwerk indien nodig.

Kies voor ingepaktewijn.nl

Onze voordelen

Onze voordelen

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?