Betere wijn

Onze betere wijn: een Franse Bordeaux


Mezain Bordeaux Merlot rood


Deze Bordeaux is van een mix van de Merlot- en de Cabernet Sauvignon druif. Dit resulteert in een mooie donkerrode wijn. Het heeft aroma’s van pruimen, steranijs en cassis. De sappige en soepele smaak van het rode fruit is aangenaam door de fijne en zachte tannines.

Deze wijn is het lekkerste bij 16-18 graden Celsius. Vooral lekker bij rood vlees.

Gebotteld op het Chateau Mezain te  Saint Laurent du Bois (Gironde – Frankrijk). 13%. Oogstjaar 2016.

Mezain Bordeaux Sauvignon wit


Deze Bordeaux van 100% Sauvignon Blanc druiven is bleekgeel in het glas. De geur geeft tonen van kruisbessen en grapefruit. Deze frisse geuren komen ook terug in de mond: citrus, rijpe kruisbessen met een uitgebalanceerd zuurbalans.

Deze wijn is het lekkerste bij 8-12 graden Celsius. Heerlijk bij vis, kaasfondue of gewoon lekker in het zonnetje.

Gebotteld op het Chateau Mezain te Saint Laurent du Bois (Gironde – Frankrijk). 11.5%. Oogstjaar 2018.

BESTELLEN ZONDER GEDOE


1.

Kies je wijn
Kies de kwaliteit wijn die je wenst. We hebben het makkelijk gemaakt door een hele goede wijn, een betere en een beste wijn te selecteren. Geen gedoe, gewoon lekker makkelijk kies je de kwaliteit die jij wenst weg te geven.

2.

Kies het aantal flessen per geschenk
Vervolgens kies je de kleur en of je één of twee flessen cadeau wilt geven. Ga je voor één rode of één witte fles of worden het er twee? Twee flessen rood, twee flessen wit of een combinatie van één rode en één witte fles?

3.

Kies de verpakking
Na de wijn en het aantal kies je de verpakking. Er zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden, die helder en duidelijk omschreven en op de foto zichtbaar zijn.

4.

Kies het aantal geschenken
Hoeveel familieleden, buren, vrijwilligers, collega's of zakenrelaties ga je blij maken met een wijngeschenk? Wij zijn grote aantallen gewend en kunnen snel leveren. 

5.

Betaal of vraag een offerte op 
Je kan het uitlevermoment bij de bestelling aangeven. Je kan kiezen voor direct betalen of tijdens het betaalmoment vragen om een offerte op te sturen en contact met je op te nemen. Bij aantallen boven de 100 geschenken is er korting mogelijk.

Download nu ons gratis e-magazine volop 'ingepaktewijn' ideeën


Download ons gratis magazine met 25 tips. Dit magazine brengt je op ideeën en voorkomt keuzestress. Verlies geen tijd met het zoeken naar alternatieven, download ons e-magazine en laat je inspireren.
Zo heb je binnen 4 minuten een goede indruk van de mogelijke wijn relatiegeschenken.

OVER ONS

Wij verzorgen voor ondernemers wijn relatiegeschenken. Geen gedoe, overzichtelijke keuze en maatwerk indien nodig. Wij hebben een webshop waar direct besteld kan worden. Maar we hechten waarde aan het persoonlijke contact: we stellen graag samen met jou de behoefte vast qua product, levermethode en levertijd. We leveren maatwerk indien nodig.

Kies voor ingepaktewijn.nl


Onze voordelen

  • Heerlijke wijnen  
  • Geen gedoe: per kwaliteit alleen de beste wijn geselecteerd
  • Maatwerk mogelijk

Onze voordelen

  • Gratis bezorgen boven € 75 (excl. btw)  
  • Snelle levering 
  • Persoonlijke boodschap toe te voegen via bestand