Goede wijn

Onze heerlijke Italiaanse wijn


Sangiovese


Sangiovese is een Italiaanse, veelal uit Emilia-Romagna of Toscane afkomstige blauwe druivensoort.

Deze 100% Sangiovese Rubicone is mooi rood van kleur, met een aroma van viooltjes en hints van rijp fruit en specerijen.

De smaak is sappig, kersenfruit en niet te zwaar. Rond 17 graden Celsius smaakt deze rode wijn het lekkerst. Komt het beste tot zijn recht als de fles een aantal uren eerder wordt geopend. De tannines zijn daardoor minder duidelijk aanwezig waardoor de wijn juist lekker toegankelijk wordt.

Deze wijn is een IGT wijn uit Faenza (Emilia-Romagna). 12.5%. Oogstjaar 2017

Trebbiano


De Trebbiano is een van de oudste en meest aangeplante witte druivensoort in Italië.

Een lichte, frisse en fruitige wijn met aroma's van citrus, appel en perzik. Perfecte begeleider van salades, schaal en schelpdieren, gestoofde vis en wit vlees. Of als aperitief.

Deze wijn is een IGT wijn uit Faenza (Emilia-Romagna). 12%. Oogstjaar 2017

BESTELLEN ZONDER GEDOE


1.

Kies je wijn
Kies de kwaliteit wijn die je wenst. We hebben het makkelijk gemaakt door een hele goede wijn, een betere en een beste wijn te selecteren. Geen gedoe, gewoon lekker makkelijk kies je de kwaliteit die jij wenst weg te geven.

2.

Kies het aantal flessen per geschenk
Vervolgens kies je de kleur en of je één of twee flessen cadeau wilt geven. Ga je voor één rode of één witte fles of worden het er twee? Twee flessen rood, twee flessen wit of een combinatie van één rode en één witte fles?

3.

Kies de verpakking
Na de wijn en het aantal kies je de verpakking. Er zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden, die helder en duidelijk omschreven en op de foto zichtbaar zijn.

4.

Kies het aantal geschenken
Hoeveel familieleden, buren, vrijwilligers, collega's of zakenrelaties ga je blij maken met een wijngeschenk? Wij zijn grote aantallen gewend en kunnen snel leveren. 

5.

Betaal of vraag een offerte op 
Je kan het uitlevermoment bij de bestelling aangeven. Je kan kiezen voor direct betalen of tijdens het betaalmoment vragen om een offerte op te sturen en contact met je op te nemen. Bij aantallen boven de 100 geschenken is er korting mogelijk.

Download nu ons gratis e-magazine volop 'ingepaktewijn' ideeën


Download ons gratis magazine met 25 tips. Dit magazine brengt je op ideeën en voorkomt keuzestress. Verlies geen tijd met het zoeken naar alternatieven, download ons e-magazine en laat je inspireren.
Zo heb je binnen 4 minuten een goede indruk van de mogelijke wijn relatiegeschenken.

OVER ONS

Wij verzorgen voor ondernemers wijn relatiegeschenken. Geen gedoe, overzichtelijke keuze en maatwerk indien nodig. Wij hebben een webshop waar direct besteld kan worden. Maar we hechten waarde aan het persoonlijke contact: we stellen graag samen met jou de behoefte vast qua product, levermethode en levertijd. We leveren maatwerk indien nodig.

Kies voor ingepaktewijn.nl


Onze voordelen

  • Heerlijke wijnen  
  • Geen gedoe: per kwaliteit alleen de beste wijn geselecteerd
  • Maatwerk mogelijk

Onze voordelen

  • Gratis bezorgen boven € 75 (excl. btw)  
  • Snelle levering 
  • Persoonlijke boodschap toe te voegen via bestand